top of page

7 Полезни съвета при пътуване със самолет


Как да пътуваме комфортно и удобно в самолет? Какво да не забравим при следващото си пътуване?

За да се чувствате добре и за да мине по-неусетно времето прекарано в самолет, Ви препоръчваме тези полезни съвети. Те не са задължителни, но ако ги спазите ще се учудите, колко бързо ще мине времето прекарано във въздуха.

1.Пригответе си малка чантичка, в която ще сложите всичко необходимо за да можете лесно да го намирате.

2.Въздухът във всеки един самолет е доста сух, за това се снабдете с овлажняващ крем, който хидратира кожата и се намажете обилно. При избора му се съобразете с аромата му все пак не пътувате сам в самолета.

3.Дългите полети със самолет обикновено изнервят и би могло да се появи главоболие и неразположеност, затова в чантичката непременно сложете аналгин или парацетамол или други болкоуспокояващи. В чантичката сложете още и лека наметка или шалче, защото температурата в самолета е променлива.

Вземете Вашият електронен четец или таблет по време на полет.

4.Пътниците, които обичат да четат не е зле да се снабдят с увлекателна книга. В днешния съвременен свят е измислен и електронен четец, безспорно той е лек, удобен за носене и съдържа много от любимите Ви четива.

5.Снабдете се малка празна пластмасова бутилка за вода. Забранено е да внасяте течности на територията на летището, но все някъде ще Ви се отдаде възможност да я напълните.

6.Другия развлекателен уред е музикалния плеър за да слушате любимата си музика или лекция. Вземете и него ако имате такъв. Не забравяйте и тапите за уши. Често в самолета пътуват семейства с малки деца или попадате на бъбриви съседи. Така ще се изолирате от шума в салона на самолета или ще поспите.

Богата закуска по време на полет на витамини, минерали и антиоксиданти.

7.Не забравяйте да си вземете лека закуска. В самолета сервират храна, но ако си вземете малко ядки и ябълка ще се освежите още по-добре.

Сега вече сте готови за пътуването със самолета, а полетът ще бъде приятно удобен и с удоволствие ще разказвате на близки и познати, че сте пътували превъзходно. Остава само да откриете най-евтиния самолетен билет тук.

bottom of page