top of page

За да бъдеш по-уверен - ЕРАЗЪМ +


Александра е студент по право в Софийския университет ;засега тя е участвала в два проекта по Еразъм плюс, единият в Латвия,а другият в Естония.


Темата на проекта в Латвия е била спорт,здравословно хранене и начин на живот ,а тази на проекта в Естония е била свързана с проблемите на младите хора.Двата проекта са били един след друг.

-Беше ли трудно за теб ?

-Не, напротив, времето ми прекарано там беше пълно с интересни моменти.Например на проекта в Естония се учихме да правим пощенски картички, което макар да не звучи като нещо голямо,беше наистина интересно и ми позволи да използвам въображението си . Освен това бях много срамежлива преди тези проекти и те ми помогнаха да съм по-общителна и отпусната с нови хора.


Когато я попитах какво е научила от тези преживявания,отговорът й ме впечатли.Тя каза ,че е научила много ценни неща и е придобила полезен опит -например за работа в екип ,което безспорно е ценно умение. Също така каза,че е подобрила езиковите си умения и е станала по-уверена когато общува с чужденци,а и се е забавлявала и е спечелила нови приятели.Като заключение,всеки би имал полза от участие в такъв проектbottom of page