top of page

FAO стажантска програма в ООН в Унгария 2017Краен срок: 28 февруари 2017

Място: Унгария

Вид: Платен стаж (максимум $700 месечно)

Продължителност: 3 до 6 месеца

Отворен за:

Стажантите ще бъдат причислени към различни области на дейност в съответствие с техния профил и нуждите на Организацията. Кандидатите трябва да са наскоро завършили студенти или ученици в признат университет или завършили училище и най-малко две години от бакалавърска програма в област, свързана с работата на FAO, или да бъдат участници в правителствена или академична програма, спонсорираща неотдавна завършили студенти или ученици.

Стажантите ще бъдат включени в работата на отдела, който ги е избрал и ще извършват задачи, свързани с техните проучвания или интереси.

Допустимост:

  • Лица на не повече от 30-годишна възраст;

  • Наскоро завършили студенти или ученици в признат университет или завършили училище и най-малко две години от бакалавърска програма в област, свързана с работата на FAO, или да бъдат участници в правителствена или академична програма, спонсорираща неотдавна завършили студенти или ученици;

  • Работно ниво по английски, френски или испански език. Познание по един от другите два или арабски, китайски или руски е предимство;

  • Лица без следните връзки на членове в Организацията: син, дъщеря, брат или сестра

Стойност на стажа

Индивидуални стажанти ще получават стипендия до максимум от 700 USD на месец. Сумата ще варира в зависимост от данъците. Спонсорирани стажанти ще получават стипендия, определена от споразумението между спонсориращата институция и FAO. Ако сумата, платена от спонсориращата институция сумата, е по-малка от сумата, определена за изпълнение на службата станция, FAO ще плати разликата.

Процес на кандидатстване

Заинтересованите кандидати могат да кандидатстват онлайн чрез iRecruitment в три лесни стъпки:

  • Създаване на лична профилна форма онлайн в iRecruitment;

  • Прикачване на мотивационно писмо;

  • Кандидатстване за свободната позиция: “IRC3038: Call for Interest: Internship Programme”

Ако имате проблеми при регистрирането или влизането в профила си, моля, свържете се с Help Desk на: iRecruitment@fao.org. Забележка: Този имейл адрес не приема заявления.

За потребителски насоки iRecruitment, моля обърнете се към наръчника за кандидатстване


bottom of page