top of page

ЕДС възможности в Румъния


Projects Abroad Romania осигурява забавни места за международни доброволци в средновековния град Брашов. Участниците участват в учебно преживяване, докато се потапят в областта на глобалното развитие. Те могат да работят в различни области, включително изкуства, развитието на младежта и социални услуги. Тази програма включва жилище, храна и помощен персонал в страната.


Oyster предлага две доста различни и взискателни възможности за доброволческа дейност. Работа с изоставени и болни деца и подпомагане на рехабилитацията на кафяви мечки в най-голямото убежище за мечки Източна Европа.

Имате уникален шанс, работейки пряко с ромското население в Румъния с Globe Aware. Участници от цял свят могат да имат шанс за посещение и престой в околностите на Брашов в продължение на две седмици. Програмата на доброволчеството включва грижи за деца, поддръжка на сгради, както и развитието на младежта.

Както можете да видите, че има много различни възможности за младите хора в Румъния. Можете да отидете там за кратък период на обучение, дългосрочни ЕДС или програми за обмен. Румъния е една много хубава страна, с красива архитектура и топли хора.


bottom of page