top of page

Информационни срещи с представители на едни от най-добрите академии за мода, дизайн и визуални комунДве от водещите академии за мода и дизайн в Милано – NABA (Nuova Accademia di Belle Arti) и DOMUS ACADEMY организират информационни срещи с бъдещи дизайнери. Събитието ще се проведе в следния график:

  • София – 11 март, 15:30 часа, х-л „Гранд Хотел София“

  • Пловдив – 12 март, 15:30 часа, хотел „Тримонциум“

  • Варна – 13 март, 18:30 часа, хотел „Димят“


Презентациите ще запознаят българските кандидат-студенти с разнообразните програми, които могат да се изучават на английски или италиански език. Ще бъдат разяснени и процедурите за получаване на стипендии с отстъпка до 40% от таксата за обучение за бакалаври и магистри.

Кои са NABA и DOMUS ACADEMY? Те са част от Laureate International Universities – международна мрежа от 80 партниращи си академии и университети в над 28 държави в света. Имат тесни връзки с индустрията и предоставят възможност на възпитаниците да навлязат уверено на професионалния пазар – в рамките на една година след дипломирането си 80% от тях намират своята реализация.

Партньори на академиите са някои от най-емблематичните италиански и международни компании – Maserati, Motorola, Swarovski, Versace, Bayer, P&G, Adidas, Fiat, Tommy Hilfiger, BMW Design, De Beers, Trussardi и много други.

Бакалавърските и магистърски програми на академиите са акредитирани от министерство на образованието в Италия.

За пета поредна година Domus Academy потвърждава своята позиция сред европейските топ 100 училища по архитектура и дизайн, избрани от Domus Magazine.

Таксите за бакалавърските програми в NABA се формират на база семейни доходи, като повечето български студенти плащат по около 5000 евро на година – близо три пъти по-малко от пълния размер. Неизменна част от обучението са реалните проекти, над които студентите работят.

Научете повече за NABA и DOMUS ACADEMY и всички възможности, които предлагат!

Присъствието на събитията е безплатно.

Предварителна регистрация можете да направите тук: http://www.skylines-bg.com/events/presentation-naba-domus-academy/


bottom of page