top of page

Програма Млади лидери 2017 - кандидатствай сега!


Срок за кандидатсване: 9 Март 2017 Валидна за : кандидати между 21 и 26 годишна възраст Избраните кандидати ще бъдат поканени в Брюксел , всички разходи са поети!


ОПИСАНИЕ:

Европейската комисия търси 16 активни младежи (на възраст 21-26) от целия свят, с доказан ангажимент и интерес в работата и въздействието върху развитието, постигнати от младежите. Младите хора са "влиятелни" в техните общности и държави, и са от ключово значение за решаването на универсални предизвикателствата, очертани в програмата на Европейски дни на развитието 2017.

16 избрани млади лидери ще бъдат поканени в Брюксел, Белгия, и всички разходи (пътуване, настаняване) ще бъдат покрити от Европейската комисия.

По време на посещението си в Брюксел, младите лидери ще имат възможност да посетят европейските институции, да вземат участие в работни срещи, да разговарят с водещи политици и да си взаимодействат с други млади хора, които разпространяват промяната в целия свят. Те ще участват в различни сесии и ще имат пълен достъп до цялата конференция. Пътуването и настаняването се покриват от Европейската комисия.

Повече информация и кандидатстване тук: https://www.eudevdays.eu/young-leadersbottom of page