top of page

ЗАБРАВЕТЕ АСАНСЬОРА И ИЗБЕРЕТЕ СТЪЛБИТЕ ПОНЕ ЗА ДЕН


На 26 aприл 2017 ви предизвикваме да забравите за асансьора и да се раздвижите като се качите по стълбите. Включете се във втория Ден без асансьори и подкрепете инициативата „Да раздвижим България“.


Ден без асансьори е европейска инициатива, част от кампанията NowWeMOVE, която в България се координира от сдружение BG Бъди активен.

Целта на това събитие е да привлече внимание към физическата активност за здраве и да покаже, че за да се движим не е необходимо да отделяме време и средства.

В тази връзка ви приканваме да предизвикате себе си и да използвате стълбите вместо асансьора и ескалатора поне за ден.

Когато отидете на работа, вместо да се качите в препълнения асансьор, се насочете към стълбището. Изкачвайки няколко етажа ще загреете тялото си, ще раздвижите кръвта, а нивата на ендорфин ще се покачат (особено, ако офисът ви е на по-висок етаж). Когато стигнете до работното място, ще сте изпълнени с енергия и ще бъдете готови за начало на работния ден!

Ако желаете да организирате специално събитие за вашите колеги, служители, приятели, съграждани, можете да се свържете с нас, за да ви дадем насоки как това да се случиbottom of page