top of page

Лятна доброволческа програма в ЛисабонМлади хора от всички краища на света, са добре дошли да кандидатстват за социална програма, наречена „Live it Lisbon!“, която е насочена към хора, които искат да живеят, работят и да създават връзки с международни връстници. Програмата се състои от участие в обществена доброволческа работа в Лисабон, която ще ви позволи да допринесете за подпомагане на общностите в португалската столица. Крайният срок за кандидатстване е 15-и юни.

В допълнение към работата в общността ще можете да се възползвате от курсове по португалски език, които ще ви позволят да научите повече за културата на Португалия и този невероятен град или от готварски уъркшопи, които ще ви позволят да научавате рецепти от други страни, докато се забавлявате с другите участници. Програмите за доброволци ще се проведат на 1-11 юли и 28 август - 3 септември.

Основни критерии

  • Кандидатите трябва да бъдат над 18-годишна възраст;

  • Гражданите от всички националности са добре дошли да кандидатстват;

  • Необходими са умения за говорене на английски език, познаването на португалски не е задължително

Програмата Live it Lisbon! струва на участниците такса от 250 евро, която ще покрива настаняване, кетъринг, дейности, езикови курсове, семинари за готвене и сертификат.

Моля имайте предвид, че участниците трябва да заплатят своите пътни разходи.


bottom of page