top of page

Платен стаж в ГерманияГерманското федерално предприятие за международно сътрудничество (GFEIC) подкрепя германското правителство в постигането на своите цели в областта на международното сътрудничество за устойчиво развитие. За офиса в Eschborn, Германия, те търсят стажант в областта на финансовите системи за развитие и застраховане. Крайният срок за кандидатстване е 31 май.

Стажантът получава възнаграждение от 1 520 евро на месец. Задачите ще включват подпомагане при подготовката и провеждането на анализи и проекти и административни задачи, извършване на изследвания по различни теми в областта на управлението на риска от климата, подпомагане на екипа в управлението на знания и обмен на информация.

Основни критерии

  • Кандидатите трябва да са завършили бакалавърска степен или магистърска степен по икономика или управление на риска при бедствия или сродни области, или трябва да са близо до завършването на магистърските програми;

  • Успешните кандидати трябва да демонстрират известен опит в развитието на финансовия сектор и да владеят много добре говорим и писмен английски;

  • Необходими са знания за стандартните приложения на Microsoft Office.

Предвид взаимния интерес и наличност, стажът може да бъде удължен до шест месеца. Моля, обърнете внимание, че GFEIC би искал да увеличи дела на служителите с увреждания както в Германия, така и в чужбина. По тази причина заявленията на хора с увреждания са добре дошли.

Научете повече тук.


bottom of page