top of page

Eдно е да го знаеш на теория, друго е да го приложиш на практика.


Като студент от специалност „Европеистика“ бях запознат на теория с програмите по Еразъм+ и всички останали, поради факта, че имаме курс, в който има за цел да изучаваме всички тези проекти. Но разбира се, едно е да го знаеш на теория, друго е да го приложиш на практика.


Понеже ми беше първият проект по Еразъм+, честно казано не знаех, какво ме очаква. Смея да твърдя, че не беше никак лесен, но беше толкова полезен и забавен. Темата беше тежка, на моменти плакахме, на моменти се смяхме. Имахме семинари всеки ден от 10 до 7 и всички тези семинари, лично мен ме мотивираха много и ме накараха да погледна нещата от различен ъгъл. Имахме страхотни треньори, които ни научиха на много неща. Общо взето всичко беше добре организирано.


Единствената ми критика е, че имаше хора, които не знаеха изобщо английски, което беше голям проблем, защото като се разделяхме в различни групи за да свършим дадена работа, представете си ако групата е от пет човека и двама са от тези, които не знаят може да си направите извод, после как се представя тази група.

Не знам до колко ще ми е обективен коментара поради факта, че съм бил само на един проект до сега и нямам база за сравнение, но искам да кажа, че на мен ми хареса много и много бих искал да отида на други проекти на различни теми.


bottom of page