top of page

ЛЯТНА АКАДЕМИЯ 2017


За седма поредна година Заедно в час организира безплатна Лятна академия за ученици от I до XII клас. Целта на академията е да повиши мотивацията за учене на учениците и да подобри подготовката им по изучаваните предмети.

Часовете по време на академията са водени от новите мотивирани учители по програма Заедно в час. Те са специалисти по различни учебни дисциплини и имат разнообразен професионален опит.


Всички учители в Лятната академия на Заедно в час са обучени по международния модел „Преподавай като лидер“, създаден с фокус върху успеха на всеки ученик.

Ако искате да запишете повече от едно дете, попълнете формуляра за всяко дете поотделно.) Тази година академията ще се проведе в две софийски училища:

АКАДЕМИЯТА ПРОДЪЛЖАВА ОТ 31 ЮЛИ ДО 18 АВГУСТ, ВСЕКИ ДЕЛНИЧЕН ДЕН ОТ 9:00 ДО 12:30 Ч.

(Учениците могат да пристигат след 8:00 ч, организираните занимания ще започват в 9:00 ч. Придружителите трябва да вземат децата най-късно до 13 ч.)

Заедно в час осигурява:

  1. безплатно обучение и учебни материали;

  2. индивидуални и групови занимания с учениците;

  3. специални забавни събития – игри и забавления;

  4. сертификат за успешно участвалите ученици в края на Лятната академия.

На 21 юли и 9 август 2017 г. ще се проведат родителски срещи. На тях ще имате възможност да се запознаете с учителите, да разберете повече за работата по време на академията и да зададете всички свои въпроси.

NB! В първия ден на Академията (31 юли) всеки ученик трябва да носи декларация на хартиен носител, подписана от родител/настойник. Тук може да изтеглите декларацията.


bottom of page