ЛЯТНА АКАДЕМИЯ 2017


За седма поредна година Заедно в час организира безплатна Лятна академия за ученици от I до XII клас. Целта на академията е да повиши мотивацията за учене на учениците и да подобри подготовката им по изучаваните предмети.

Часовете по време на академията са водени от новите мотивирани учители по програма Заедно в час. Те са специалисти по различни учебни дисциплини и имат разнообразен професионален опит.


Всички учители в Лятната академия на Заедно в час са обучени по международния модел „Преподавай като лидер“, създаден с фокус върху успеха на всеки ученик.

ЗАПИШЕТЕ ДЕТЕТО СИ ТУК ДО 15 ЮНИ

Ако искате да запишете повече от едно дете, попълнете формуляра за всяко дете поотделно.) Тази година академията ще се проведе в две софийски училища:

– 90 СУ „Ген. Хосе де Сан Мартин“ в кв. Люлин.

– 144 СУ „Народни будители“ в кв. Младост.

АКАДЕМИЯТА ПРОДЪЛЖАВА ОТ 31 ЮЛИ ДО 18 АВГУСТ, ВСЕКИ ДЕЛНИЧЕН ДЕН ОТ 9:00 ДО 12:30 Ч.

(Учениците могат да пристигат след 8:00 ч, организираните занимания ще започват в 9:00 ч. Придружителите трябва да вземат децата най-късно до 13 ч.)

Заедно в час осигурява:

  1. безплатно обучение и учебни материали;

  2. индивидуални и групови занимания с учениците;

  3. специални забавни събития – игри и забавления;

  4. сертификат за успешно участвалите ученици в края на Лятната академия.

На 21 юли и 9 август 2017 г. ще се проведат родителски срещи. На тях ще имате възможност да се запознаете с учителите, да разберете повече за работата по време на академията и да зададете всички свои въпроси.

NB! В първия ден на Академията (31 юли) всеки ученик трябва да носи декларация на хартиен носител, подписана от родител/настойник. Тук може да изтеглите декларацията.