top of page

Какво е Онлайн място за среща на поколението Еразъм+?


Открито пространство за 9 милиона участници по програма "Еразъм +", които имат право на глас за бъдещето на "Еразъм+" след 2020 г. Искаме да постигнем повече, да продължим напред и да бъдем още по-приобщаващи. Искаме да направим това заедно, а този граждански тек хъб е мястото, където ви каним да споделите вашите идеи с нас.


Какво мога да правя на онлайн мястото за среща на поколението Еразъм+?

Платформата предлага набор от функции, които ви позволяват да:

* Предлагате теми за обсъждане;

* Планирате събития, свързани с тях;

* Споделяте и гласувате за предпочитаните от вас идеи;

* Обсъждате и коментирате предложенията на други членове на Поколението Еразъм+;

* Чат с други потребители.

Това е нещо като това, което ще се случи, ако Slack, Facebook и LinkedIn се обединят, за да осигурят платформа за поколението Еразъм+.

За какво мога да говоря?

Всичко! Това пространство е твое, и докато онова, което публикуваш, се основава на взаимно уважение, всички твои идеи за бъдещето на програмата са добре дошли. Чувствай се свободен да публикуваш, коментираш и инициираш дискусии на избрания от теб език!

Моите идеи ще окажат ли влияние върху бъдещето на програмата?

Разбира се! Идеите, които се срещат с други идеи, отстъпват на нови, по-интересни. До края на годината ще бъде изграден манифест "Еразъм +" за бъдещето на програмата въз основа на колективния принос, вложен в тази платформа. Най-активните кандидати ще бъдат поканени да изложат своята визия пред европейските ръководители в края на годината в рамките на 30-годишнината на програмата "Еразъм".

Как да започна?

Ако вече имате профил, просто влезте и оставете вашите идеи да свършат работата! Ако все още нямате акаунт, следвайте линка за регистрация по-долу, създайте потребителския си профил, изберете любимата си картинка и отключете дискусията!

ПРИСЪЕДИНИ СЕ СЕГА! http://app.wetipp.com/erasmusplusgeneration/wall/


bottom of page