top of page

КАНДИДАТСТВАЙ СЕГА! - "Kaboom" - Семинар за иновативни комуникационни практики


4 - 8 септември 2017г., Любляна, Словения

Чрез тази конференция участващите ще добият представа за някои от най-добрите комуникационни практики, подбрани на базата на вече реализирани различни младежки проекти и ще имат възможността да проучат как иновациите могат да подпомогнат генерирането на повече добавена стойност в новите и съществуващите комуникационни практики и дейности в областта на младежките активности.

Има хиляди международни младежки проекти в Европа всяка година - те променят живота на хиляди млади хора. Развиват се безброй много големи дейности. Можете да си представите богатството на опита и резултатите, които всички тези проекти предлагат. Обаче, често тези проекти завършват след последния ден от дейността, а някой в ​​някакъв офис бързо завършва документацията, за да я преодолее. Документите и снимките на проекта след това се поставят в някакво долно чекмедже и се забравят.


Добрата комуникационна практика често се възприема като последица от изблик на вдъхновение и творчество. Макар че това може да е вярно, устойчивият подход към ефективната комуникация се състои от правилно планиране, подробно изпълнение и дългосрочен ангажимент. Едно от най-големите предизвикателства в комуникационните практики в младежките проекти е липсата на ресурси за планирането, реализацията и развитието му.

КРАЕН СРОК ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ: 21 юли 2017г.

Ако този семинар Ви е заинтригувал, можете да намерите повече информация ТУК.


bottom of page