top of page

КАНДИДАТСТВАЙ СЕГА! - Трейнинг курс - "WAKE UP, GREEN UP!"


23 - 27 октомври 2017г., Молина, Малага, Испания

Този курс на обучение цели да развие компетенциите на младежките работници, за да насърчи и подкрепи активното участие на младите хора в екологичните проблеми.

Живеем във време, в което много млади хора нямат мотивация да се включат в оформянето на своите общности. Това представлява предизвикателство за младежката работа и младежките работници.


В същото време съществува спешна необходимост от решаване на проблемите на околната среда, тъй като те имат пряко въздействие върху здравето, имиграцията, бедността и неравенството - горещи теми, на които се опитват да отговарят младежките работници. Искаме да се справим със сложни въпроси (глобални проблеми на околната среда и липсата на социално участие на младите хора) с конкретни действия, които младежките работници могат да предприемат, за да мотивират другите да се включат активно в екологичното гражданство на обикновени хора.

"Никога не се съмнявайте, че малка група внимателни и ангажирани граждани могат да променят света; Това е единственото нещо, което някога е съществувало"- Margaret Mead

КРАЕН СРОК ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ 14 септември 2017г.

Повече информация могете да откриете ТУК.


bottom of page