top of page

КАНДИДАТСТВАЙ СЕГА! - Трейнинг курс - "Practicing Coaching and Mentoring training"


7 - 13 ноември 2017г., Оммен, Нидерландия

ВНИМАНИЕ: Разчитаме на участници от Европа, които не се нуждаят от VISA, за да пътуват до Нидерландия.

Практическото обучение и менторинг е разработено с цел улесняване на личния и професионален растеж за хора, които са въвлечени или се интересуват от тази сфера на развитие. Това обучение е предназначено да ви помогне да подобрите способностите си като треньор и ментор.

Програмата на това обучение се състои от акцент върху "ученето през целия живот" и е достъпна за хората, които са активни в сектора на младежката работа. Усещането за удобство в ролята на треньор и ментор идва за някои хора по-лесно от другите, но в основата си е талант, който може да се развива и практикува.

Изграждането на обучението отчита индивидуалните различия на участниците и предлага разнообразни дейности, упражнения, техники, инструменти, теоретична рамка и практически съвети в областта на успешното реализиране на собствените си проекти чрез адаптиране на стиловете и стратегиите за менторство.


Курсът предлага уникален учебен подход, който достига до участниците чрез широк спектър от методи за обучение, които включват обучение чрез практикуване или учене чрез преживяване.

КРАЕН СРОК ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ 17 октомври 2017г.

Повече информация можете да откриете ТУК.


bottom of page