top of page

Стаж по дигитален маркетинг на Google 2018 в Обединеното кралствоGoogle Великобритания има удоволствието да предложи стажове за хора, които се интересуват от разширяване на уменията си и преследване на кариера в областта на цифровия маркетинг:

Като дипломиран по дигитален маркетинг в Google, ще бъдете част от първата кохорта на нова програма, стартирана тази година, която има за цел да осигури уменията, от които се нуждаете, за да станете дигитален маркетолог.

Ще се присъедините към екипите за продажби / маркетинг в Google и ще бъдете назначен за мениджър по време на 15-18 месеца чиракуване. Ще започнете през октомври 2018 г. с академичния им партньор WhiteHat, за първоначално обучение. След завършване на първоначалното си обучение, ще се сменяте между това, че сте на място в Google, и обучението в WhiteHat за по-нататъшно обучение и опит по време на стажа си. Докато сте на място, ще имате възможност да работите заедно с екип от служители на Google, за да решавате проблеми от реалния живот, докато се развивате и изучавате от водещи световни лидери в областта на цифровия маркетинг.

Минимална квалификация:

- Пети GCSE в клас "A * - C" или "9 - 4" (включително английски и математически), - Функционални умения Ниво 2 на английски език и Математика / съответна степен на стажуване или еквивалентна квалификация или опит.

- Прогнозна степен B на ниво A или еквивалентна квалификация в един или повече теми.

- Да имате разрешение да работите в Обединеното кралство.

- Възможност да говорите и да пишете на английски свободно и идиоматично.

Предпочитани квалификации:

- Способност за самостоятелна работа и работа в екип.

- Желание да се движите с двусмислени задачи, да намерите подходящи решения и да потърсите помощ / съвети, където е уместно.

- Да имате ентусиазъм и страст към новите технологии, демонстрирани чрез лични проекти и ангажираност към изучаването на нови умения.

- Ефективна комуникация и организационни умения, проактивна, самомотивирана, позитивна нагласа и отлични възможности за обслужване на клиенти

- Отлични възможности за решаване на проблеми.

ПРОЦЕС НА КАНДИДАТСТВАНЕ:

- Влезте в профила си в Google

- Като част от процеса на кандидатстване, моля, попълнете и допълнителния формуляр за кандидатстване от официалната връзка.

- Кандидатите трябва да кандидатстват на адрес careers.google.com, както и да попълнят допълнителния формуляр за кандидатстване, за да бъдат разгледани. Ако понастоящем притежавате или работите за квалификация на същото или по-високо ниво в свързан предмет, няма да отговаряте на условията за тази програма.

Краен срок: 29.04.2018

Повече информация за стажа и кандидатстването можете да намерите ТУК.

Източник: https://www.youthop.com

bottom of page