ChangemakerXchange: Разрешаване на социални проблеми


Процесът по кандидатстване за срещата на върха на Ashoka ChangemakerXchange в Гърция е вече отворен. ChangemakerXchange е платформа за сътрудничество за социални предприемачи. ChangemakerXchange ще събере изтъкнати социални иноватори, които са посветили своята дейност на решаването на социални проблеми и имат уменията и нагласата да си сътрудничат за колективно въздействие.


Крайният срок за кандидатстване е 18 юни.

Срещата ще се проведе в периода 27 септември - 1 октомври 2018 г. в Евия, Гърция. На участниците ще се покрият пътните разходи до и от Евоя, Гърция, хотелското настаняване, кетърингът и конферентните материали.

Таксата за участие е в размер на 100 евро, чрез които се покриват частично разходите. Въпреки това, при поискване ще се предлагат редица стипендии за участниците.

Основни критерии

- Кандидатите трябва да са на възраст 18-30 години; - Кандидатите трябва да водят, да водят съвместно или да създават собствено социално място; - За участие в дискусиите се изисква добро ниво на английски език; - Кандидатите трябва да идват от европейска страна или Алжир, Бахрейн, Египет, Исландия, Ирак, Израел, Йордания, Кувейт, Либия, Мароко, Оман, Палестина, Катар, Саудитска Арабия, Сирия, Тунис, Турция, ОАЕ, Великобритания и Йемен.

Повече за срещата научете тук!

Източник: www.youth-time.eu