top of page

СОФИЯ2018 С ПРЕЗЕНТАЦИЯ УТРЕ В СОФИЙСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ


Утре, вторник, 28 март от 12.00 ч. кметът на София Йорданка Фандъкова и екипът на София2018 ще представят пред студентите и академичната общност на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ инициативата „София – Европейска столица на спорта“. Презентацията в Аулата ще продължи 45 минути и на нея ще присъстват проф. дфн Анастас Герджиков - ректор на Софийски университет, Елен Герджиков - председател на Столичния общински съвет и на Фондация „София – Европейска столица на спорта“, проф. Даниела Дашева - министър на младежта и спорта, Белчо Горанов - генерален секретар на БОК, общински съветници, хора на науката и изкуствата, спортни знаменитости и др.

Събитието включва още демонстрация на уеб Навигатор „Искам да спортувам“, мултимедийна презентация на дейността по проекта, връчване отличия на заслужили в спорта представители на Софийския университет и финален клип от представянето на София2018 в Европарламента.

Очакваме ви - утре, 12.00 ч. в Аулата на Софийски университет.

--------- Още за събитието можете да научите в специалната Facebook страница на адрес: https://www.facebook.com/events/403341330028866



bottom of page