top of page

PARTICIPATE+ | Training for Trainers in Hammamet, Tunisia

Training for trainers "The sky is the limit" in Hammamet, Tunisia is NOW CHECK-IN!

Международен център за развитие на образованието и обучението търси 4-ма младежи за участие в тренинг "The sky is the limit", част от КА2 проекта "Standing up 2 FGM", финансиран по програмата Еразъм+. Проектът е на тема женско обрязване (FGM), като тренингът е последната активност по проекта.


Място на провеждане: Хамамет, Тунис

Период на провеждане: 22 - 29 декември 2021г.


Профил на участниците: 4 младежи навършили 18 год. Основният работен език на проекта е английски. Участниците е препоръчително да владеят езика на добро ниво и да имат интерес към темата на проекта. Задължително е всички участници да са ВАКСИНИРАНИ, в противен случай не могат да влезнат в страната.


В тренинга ще вземат участие участници от всички държави, партньори по проекта, а именно: Йордания, Египет, Тунис, Северна Македония, Германия и Обединеното Кралство.


Повече за проекта и предишните му активности може да откриете тук: https://www.facebook.com/standingup2fgm


Подробен инфопак: ВИЖ ТУК!


Настаняване:

Участниците ще бъдат настанени в https://www.hotelchichkhan.com/


Всички разходи за настаняване и храна се поемат на 100% от организаторите на проекта, финансиран по програмата Еразъм+.


COVID-19

Актуалните условия за влизане в страната могат да бъдат намерени в сайта на Министерство на външните работи: https://www.mfa.bg/bg/covid19map/Africa/tunisia

Всички участници трябва да са ВАКСИНИРАНИ, иначе няма да бъдат допуснати да влезнат на територията на страната. Също така трябва да имат направен PCR тест до 48ч преди пристигане в страната. Относно влизане обратно в България ще важи актуалната заповед на Министъра, обявена тук: https://www.mfa.bg/bg/covid19map


*За повече информация за проекта, моля пишете на: marijajovcheska@yahoo.com


Процедура за кандидатстване:

  1. Изпращане на мотивационно писмо на английски език на: marijajovcheska@yahoo.com


Пожелаваме успех на всички! :)


По време на проекта ще бъдат взети всички необходими мерки за защита, насочени към предотвратяване на всякакъв риск от разпространение на Covid-19. Участниците, които бъдат одобрени за проека, приемат да спазват мерките за безопасност, наложени от организаторите и екипа.

bottom of page