SELECTION RESULTS | TC in Budapest, Hungary

Updated: Apr 1, 2020

TC "Culture as a tool for conflict resolution" in Budapest, Hungary is NOW BOARDING!

Приключи процедурата по преглед и селекция на кандидатите, изявили желание да участват в тренировъчния курс " Culture as a tool for conflict resolution", който ще се проведе от 28 Октомври до 3 Ноември 2019г. в Будапеща, Унгария).

РЕЗУЛТАТИТЕ от селекцията на участниците можете да откриете в ТЕРМИНАЛА ЗА УЧАСТНИЦИ или на директния линк ТУК.

МЦРОО ви гарантира, че Комисията по избор на участници отделя достатъчно време и чете всяка една кандидатура, преценява истинността и искреността, както и избира най-мотивираните кандидати. Това е изключително труден и субективен процес, като се стреми да даде шанс на всеки един, който е успял да я грабне с попълнената информация в апликационната форма. Ето и няколко съвета, които Комисията ни разкрива и които ще са ви полезни при последващо кандидатстване по проекти на МЦРОО:

- МОТИВАЦИЯ - мотивация за участие в проекта е един от най-важните критерии при избора на участниците. Винаги включвайте подробно описание на това как целите на проекта съвпадат с вашите интереси, какво ви мотивира, имате ли предишен опит по темата и защо и как смятате да използвате наученото след участието ви в проекта! Друг важен момент е желанието ви да научите нещо ново и полезно, както и да подобрите вашите ключови компетентности (виж 8-те ключови компетентности