top of page

EVS long term „The door to Europe” is now CHECK-IN!



МЦРОО като акредитирана ЕДС изпращаща организация в партньорство с фондация Компосфера като посрещаща организация търси ЕДС ДОБРОВОЛЕЦ на възраст от 17 до 30 години за участие в ДЪЛГОСРОЧЕН ЕДС ПРОЕКТ финансиран по програма Еразъм+ „The door to Europe” който ще се проведе в Климонтов, Полша в периода 01 ЮНИ - 31 ДЕКЕМВРИ 2017

ТАКСИ НЯМА!

Освен това, съгласно утвърдената стратегия на МЦРОО за осигуряване на РАВЕН ДОСТЪП на младежи с ограничени възможности, необходимите билети за транспорт се закупуват от страна на МЦРОО.

След своето участие в проекта, всеки един участник ще получи Европейски сертификат „Youthpass”, утвърждаващ неговото участие и придобити умения и компетенции както и допълнителен сертификат от страна на МЦРОО с описание на всички извършени дейности, проекти , събития, обучения и т.н преминати от ЕДС доброволеца по време на проекта.

ЕДС СЛУЖБАТА Е ВИСОКО ЦЕНЕНО НИВО НА МЕЖДУНАРОДНА МЛАДЕЖКА МОБИЛНОСТ ЗА РАЗВИВАНЕ НА НЕФОРМАЛНОТО ОБРАЗОВАНИЕ!!

Всички международни компании както и все повече български признават ЕДС службата за СТАЖ в дадената професия. Подходяща е за млади хора завършили или все още не започнали своето висше образование което не е задължително за да придобият невероятни умения и компетенции чрез които да изпъкнат сред останалите кандидати.


Множеството успешни истории на ЕДС доброволци можете да видите в канала на ICDET TV тук

Чуйте и интервютата и впечатленията на 4мата ЕДС доброволци които МЦРОО имаше удоволствие да домакинства за 6 месеца тази година по Радио Еразъм+ България

Подробна информация за настоящия проект можете да намерите ТУК


bottom of page